keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Näin alkuun

Onko blogin nimen keksiminen vaikeeta vai? No todellakin on! :o Silti ylipäätään aina se otsikko on vaikee keksii oli kyseessä sitten essee tai mikä tahansa turhempi kirjoitelma. Kuitenkin sehän pitäisi olla sellainen mikä herättää mielenkiinnon eikö? En tiedä koskeeko sama asia blogeja, mutta siellä esillä sekin nimi aina on.

Tämä taitaa olla nyt se neljäs blogi. Eihän tietenkään niitä koulun kautta tehtyjä blogeja lasketa. Joskus pienenä kun opein kirjoittamaan aloitin päiväkirjan pitämisen. Niitä kirjoja on kertynyt aika kasa, mutta kuinkas ollakkaan kaikki on jäänyt puoleenväliin vain :D Sama juttu on blogien kanssa: innostus kirjoittamaan on suuri, mutta jotenkin mielenkiinto haihtuu vaikka sitä kuinka yrittäisi. Sitten uusia kirjoituksia tulee kerran parissa kuukaudessa. Mutta ehkä nyt parannan tapani kun vuosikin on vaihtumassa :D

Kirjotukset tulevat olemaan kaikkea mitä sitten päässä sillä hetkellä liikkuukaan eli mikä on miu mau makkuun, tai sitten ei. Saas nähdä mitä tästä tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti