tiistai 1. huhtikuuta 2014

Video: selkäpenkki

Pidän selän treenaamisesta. Siihen on niin monia loistavia liikkeitä, mitkä tuntuvat menevän juuri sinne mihin pitääkin. Leuanvetoon en edelleenkään kykene, mutta ehkä joskus. Juuri tänään siskoni salilla totesi että minulla on ihan ihmeellisiä liikkeitä, mutta vaihtelu tekee hyvää ja on mukava kokeilla kaikkea uutta!

Tämän liikkeen bongasin joku kerta Instagramissa (täältä) ja testasin sitä jo viime vuoden puolella. Salilla en liikettä ole kovaan ruuhka aikaan kehdannut tehdä, koska se aiheuttaa mukavasti ähinää eikä siellä katsota hyvällä painojen pudottelua lattialle. Salin ulkopuolella kukaan ei onneksi asiasta välitä.

Tarkoituksena on yksinkertaisesti maaten penkillä nostaa penkin alla oleva tanko kiinni penkkiin. Tankoon kannattaa laittaa kunnolla painoa, jotta saa siitä hyödyn irti. Tämä on niitä harvoja selkäliikkeitä, missä uskallan nostaa kunnolla, koska liike ei rasita selkää samoin kuin esimerkiksi väärin tehty maastaveto tms.



Alkuperäinen video löytyy siis Instagramistä käyttäjän @fitnesselli profiilista. Kannattaa vilkaista henkilön kuvia ja videoita jos joskus kaipaat motivaatiota kunnon painojen nostamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti