torstai 29. huhtikuuta 2010

Jännitystä :o

Jooh, nyt vihdoin alkaa vähän jännittämäänkin :o Tai aikasemmin se oli semmosta pientä hetkellistä, mutta nyt oikeesti. Kattoopas nyt miten uni tulee ja kyllähän sen pitäis tulla kun aikasin aamulla pitäis herätä! Seittämältä siis lähtee bussi kohti lentokenttää ja sieltä lento kohti Saksan Frankfurttia.

Kyseessä siis on siellä olevat U20/U23 nuorten kendo kisat mihin jostain kumman syystä päätin ilmottautua kun kerran asiaa kysyttiin. Asia houkutti varmaan lähinnä sen takia että olen aina ajatellut että jossain vaiheessa haluan kisata ja kun kerran suoraan mahdollisuutta tarjotaan niin mikäs siinä. Ja kun kerran kukaan muu suomalainen ei ole suoritusta katselemassa kun ne ketkä joukkueeseen lähti niin aina vaan helpompaa :D

Frankfurtiin saavumme joskus iltapäivällä ja siellä pitäisi ihan omin päin löytää jonkinlainen ruokapaikka sen jälkeen kun harhaillut lentokentältä keskustaan. Iskä kyllä tänään jo oli mulle tulostanut kasan karttoja niin eikös sen pitäisi onnistua. Sieltä sitten lähdemme taas jollain junalla kohti kisapaikka eli Hanau:ta, mikä pitäisi olla ihan pienen matkan päässä. Illalla meitä odottaa siellä jo harjoitukset ja toivottavasti majapaikka, mikä siis on salin lattia. Ai kun mukavaa. Lauantai meneekin koko päivä kisoissa, yksilö ja joukkue, ja toivon mukaan pääsen ajoissa nukkumaan. Sitä eniten vihaan kaikissa tapahtumissa että mä en kehtaa mennä ajoissa nukkumaan jossei kukaan muukaan mene :D Ja mä tarvin piiiiitkät yöunet! No kuitenkin, sunnuntaina sitten luvassa vähän aamupalaa, harkat ja sen jälkeen vihdoin pääsen shoppailemaan! Tosin paljon ei ole tuhlattavaa, mutta jos jotain kivaa löytys edes tuliaisiks. Ja paaaljon kuvii! Lento takasin Helsinkiin lähtee muistaakseni 19.30 tai jotain niillä main joten Porissa vasta keskellä yötä.

Pakkaamisesta ollut lähinnä stressii että mitä kaikkee mä olen mahtanut unohtaa :/ Hyvä puoli on että kaikki mahtui yhteen kassiin jopa makuupussii myöten. Ja kai sitä aina viikonlopun pärjää! Ja nyt pitää mennä yrittämään sitä nukkumista.

1 kommentti: