lauantai 1. lokakuuta 2011

Parhaat lusmuilu sarjat

Viime aikoina dvd-hyllyyn on tullut kerättyä jos jonkin moisia bokseja. Tykkään ostella sarjat ittelleni, koska sillon niitä voi katsella koska haluaa ja niin monta jaksoa kun haluaa. Ja ne näyttää hyvältä hyllyssä, paljon paremmalta kun tietokoneen tideostoissa, vaikka tähän meneekin niin paljon enemmän rahaa. Lusmuilu sarjat koostuu lähes pelkästään komediasta, koska sitä voi katsella ilman ajatuksen häivää ja siitä tulee hyvä mieli.

Ensimmäisena hyllyyn tuli hankittua Gilmoren tytöt-sarja. Kuinkas ollakkaan. Siskoni minut siihen tutustutti, ja nyt on tullut katsottua tuotantokaudet kuusi tai seitsämän kertaa läpi. Tosin heti ensimmäinen sarja tekee poikkeuksen ja on draama, mutta hyvä lusmuiluun silti. Ihana sarja mikä saa minut aina positiiviselle tuulelle. Viimeisissä tuotantokausissa myös vaatteet on muuttunut sen verran tyylikkäiksi, että jo niitä kelpaa katsella.

Toinen sarja onkin kaikille tuttu Frendit. Sarja on tullut vaikka kuinka monta kertaa telkkarista, mutta jostain syystä en ole koskaan nähnyt kaikkia jaksoja. Joten jäihän siihen heti koukkuun kun näki jaksot kokonaisuudessaan alusta alkaen ja järjestyksessä. Kaikki kymmenen tuotantokautta komeilee hyllyssä ja nekin on tullut parisen kertaa katsottua läpi. Frendit kuuluu myös lenkin jälkeiseen venyttely perinteeseen. Kuntoilun jälkeen on kiva nähdä jotain hauskaa ja niin se on aina tullut tehtyä.

Seinfeld on vähän vanhempi sarja mihin minut tutustutettiin vasta noin vuosi sitten. Kuten monet muutkin komediat, sarja kertoo kaveriporukan arkisesta touhuilusta. Jotenkaan en osaa sanoa miksi siitä tykkään, mutta uskokaa pois, hyvä se on!

Sarja mikä pitää ehdottomasti kaikkien katsoa on Kyllä Jeeves hoitaa! Upeaa englannin kieltä ja hauskoja kommelluksia rikkaiden brittien keskuudessa sillon vanhana hyvänä aikana. Hyvät näyttelijät tekee sarjasta myös niin hyvän.

Viimeisin tuttavuus on Rillit huurussa. Tai tulihan sarjaa katseltua kun se telkkarista alkoi pyörimään, mutta jostain syystä siihen en päässyt heti mukaan. Nyt on tullut kuitenkin katseltua sarjaa enemmän ja jotenkin se nörtti elämä vetoaa minuun.

Yksi tuotantokausi löytyy myös Ensisilmäyksellä sarjaa, mutta enempää en ole saanut aikaiseksi ostaa. Tarkoituksena olisi hankkia jossain vaiheessa myös teinihömppää eli Gossip Girls. The Hills ja muut MTV hömppä tosi-tv sarjat on myös niin koukuttavii, että niitä vois katsella uudelleenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti