sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kendo-viikko

Tämä viikko on taas mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin. Juuri ja juuri olen ehtinyt töissä ja koulussa käymään kun muu aika on mennyt kendon merkeissä. Seuramme vieraana on ollut japanilainen opettaja ja treenejä on ollut joka päivä ja parhaassa tapauksessa kahdesti. Tämän lisäksi viikonloppu toi tullessaan lajin SM-joukkuekilpailut joihin on pitänyt valmistautua niin kisaajana kuin kisojen järjestäjänäkin. Tämän takia ei ole kirjoittelemaankaan pahemmin ehtinyt.

Minua kiellettiin käymästä salilla tällä viikolla ja olen jopa pysynyt sieltä pois. Ja luultavasti en olisi jaksanut painoja pahemmin nostellakaan! Jatkuva asioiden järjestely vie yllättävästi voimat, kun nukkuessakin tulee käytyä listoja läpi mitä pitää vielä hoitaa.

Mutta nyt viikko on hoidettu kunnialla läpi ja Porin joukkueelle tuli SM-kilpailuissa pronssia! Kiitos siitä kuuluu mahtavalle joukkueellemme :)

Loppupäivä taitaakin mennä vaan ollessa! Jatkuva meneminen ja stressaaminen nostatti itselleni perjantaina jo pienoisen kuumeen, mutta onneksi taisin päästä siitä jo eroon. Tämän vuoksi elpyminen taitaa olla nyt paikallaan, kun energiat alkaa menemään tällaisessa tilanteessa miinusen puolelle. En silti viikkoani olisi muulla tavoin halunnut viettää! :)

Kuva harjoituksistamme vielä vanhalla salilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti