torstai 10. toukokuuta 2012

Hyvä treeni, parempi mieli!

Just tulin kuntosalilta ja mussutan tässä maitorahkaa, mihin olen lisännyt pähkinärouhetta ja goji-marjoja. Ilman tällaisia sekotuksia rahka ei ole lainkaan mun makuun. Mutta kaikki muu härdelli siinä peittää alkuperäisen maun ja tämä on oikeesti ihan hyvää! Lisäksi laitoin mukaan myös hieman palautusjauhetta. Se vasta pahaa onkin, niin nyt en maista sitäkään. Ihan älyttömän kätevää!

Olen viime aikoina, siis ihan muutaman viikon sisällä innostunut kuntoilusta ihan uudella tavalla. Tämä johtuu muutamasta blogista ja niiden seurauksena taas muutaman kuntoilu lehden ostamisesta. Ja tämän kaiken ansiosta olen tämän viikon aikana ehtinyt jo kaksi kertaa kahvakuulailemaan, juoksemaan kerran, käymään kävelylenkillä neljä kertaa ja kuntosalilla kerran. Plus yhdet kendo-treenit. Siinä on mulle aika paljon kuntoilua kun vasta on torstai! Huomenna vielä salille ja kendo-treeneisiin ja viikonlopun sitten saakin levätä.

Tämä blogien ja lentien lukemis into on herättänyt mut huomaamaan, etten treenaa kovinkaan tehokkaasti. Okei, kahvakuula jumpassa tulee aina hiki ja tulen sieltä ihan naama punasena kotiin. Mutta kuntosalia en ole käyttänyt hyödyksi tarpeeksi. Kuntosaliohjelman olen teettänyt ihan paikan ammattilaisilla, että siinä ei pitäisi sinänsä olla mitään vikaa. Mutta se on silti erittäin lyhyt ja tuntuu tosi tylsältä tehdä joka kerta samat liikkeet. Enkä ole nostanut painoja tarpeeksi, mutta se on ihan omaa tyhmyyttäni ollut. Tänään sitten nostin painoja jokaisessa laitteessa, ja jo alkoikin tuntua lihaksissa! Nyt tarkoituksena on tehdä soveltaen vielä nykyistä ohjelmaa Milanon reissuun asti, eli tämä kuukausi, ja sitten menen teettämään uuden, paranneltun ohjelman. Nyt osaan pienen opiskelun jälkeen sanoa mitä haluan ohjelmaltani! Innolla odotan :)

Nyt sitten vähän venyttelyä ja pian saakin etsiä jotain iltapalaa. Pakko myöntää että kunnon kuntoilusta tulee aina niin hyvä fiilis loppupäiväksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti