tiistai 22. toukokuuta 2012

Pikku-Minni sairastaa

Meidän pieni Minni koira on nyt vähän pipinä. Tai ei ehkä enää niinkään, mitä kattoo sen energiatasoo. Mutta eilen se ainakin oli kun tultiin eläinlääkäriltä ja lääkepurnukoiden määrän mukaan pitäis olla kohtuullisen kipee vuffe.

Minni on siitä hölmö koira, ettei se oo koskaan suostunut luita syömään. Tai edes kovia koiranruokia. Se on pehmeiden ruokien ja salaattien kannattaja ollut koko ikänsä. Ja ikää alkaa tulee lähes kymmenen vuotta. Muistaakseni. Noh, tämän seurauksena koiran hampaat ei voi olla hyvässä kunnossa, eikä ollut Minninkään, joten tulehtuneen posken takia se vietiin lääkärille. Ja poski tosiaan oli pahassa kunnossa, samoin takahampaat, mitkä lähti samantien. Nyt on määrätty antibiootteja, suun desinfiointiin ainetta, sekä kipulääkettä ja perjantaina on tarkastus miten koiran paraneminen on sujunut.


Eiliseen verrattuna Minni on parantunut hurjasti! Noh, eilen se oli vielä rauhotuksen alaisena ja vähän hämmillään mitä hänelle on nyt tehty. Mutta poski näytti tosi pahalta, koska siitä näkyi ihan liha. Mutta nyt se on parantunut paljon, eikä näytä niin kammottavalta. Myös energiat ja ruokahalu on palautunut ja syö hyvin vaikka hampaisiin luulisi sattuvan. Siis niihin muutamaan mitä suussa enää on ja joissa on kuulemma ien vetäytynyt ja hermot näkyvissä. Mutta ei ne vissiin Minnii haittaa. Perjantaina sitten katotaan onko poski parantunut kunnolla, vai joutuuko se kirurgiseen toimenpiteeseen. Toivottavasti ei. Tuolla se kun kulkee ilosena kauluri päässään ja teipit jalassaan, hassulta näyttää pieni ufo-koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti