keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Motivaation metsästys

Joskus vaan into laantuu, ainakin itsellä. Joskus menee pidemänkin aikaa että treenit kulkee ja jaksan syödä terveellisesti mutta sitten repsahtaa eikä enää niin huvittaisikaan. Näiden tilanteiden varalle olenkin kehittänyt erilaisia motivointikeinoja, joista parhaat on sellaisia mitkä näen päivittäin.

Ulko-ovessani roikkuu liitutaulu mihin muruni kirjoitti joku kerta tämän tekstin. Parasta motivaatiota siinä on, että se on jonkun muun kirjoittama ja tuntuu että aina kun luen sen minua kannustetaan lähtemään salille enkä patista vain itse itseäni. En olekkaan tätä malttanut pyyhiä pois vaan siinä se ovessa minua on muistuttamassa päivästä toiseen :)

Joka päivä minua taasen motivoi oma puhelimeni. Joka aamu kun herätyskello soi näen ensimmäisenä Dianna Dahlgrenin vatsalihakset. Se jos mikä auttaa itseäni heräämään ja kuntoilemaan. Niiltä kun ei voi välttyä päivänkään aikana, niin monta kertaa tulee puhelinta katseltua.

Tulostin saman neitokaisen kuvan myös jääkaappini oveen. Siinä ei pahemmin tee mieli hakea pakkasesta jäätelöä kun näkee mitä haluaa joskus vielä saavuttaa! Pienillä keinoilla saa itsensä terveellisille raiteille. Viereen kannattaisi varmaan ripustaa vielä kuva minkä saavuttaa jos joka ilta sitä jäätelöä söisi!

Terveellistä loppuviikkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti