maanantai 29. heinäkuuta 2013

Fit Wok -lounaalla

Pääsin vihdoin ja viimein testaamaan Tampereella sijaitsevan Fit Wok ravintolan ruokaa! Olen jo kerran käynyt roikkumassa ovenkahvassa kun paikka ei ollutkaan auki... Nyt onneksi oli toisin.

Kävimme hakemassa itsellemme wokit lounaaksi tästä pienestä ravintolasta, mikä sijaitsee ihan keskustassa, korttelin päässä Stockmannista. Ei siis pidä kovinkaan kauas mennä.

Annokset olivat kaikkea muuta kuin pieniä! Puolessa välissä jo mietein jaksanko millään syödä tätä kaikkea loppuun asti, vaikka mahassa nälkä alkoi kovasti tuntumaan ennen kuin ruokaa pöytään sai. Mutta kyllä annos oli niin hyvä että pakko oli uhrautua ja syödä kaikki viimeistä nuudelia myöten :)

Fit Wokissa oman annoksensa saa koota valitsemalla pohjan, nuudelit, riisin, kasvikset tms., täytteet ja lopuksi vielä kastikkeen. Listat löytyvät kätevästi netistäkin, ettei tarvi vasta paikan päällä pohdiskella. Itsellä ainakin on tapana miettiä ruoka jo valmiiksi ennen kuin ravintolaan edes menen. Omaan wokkiini valitsin riisinuudelit, täytteeksi kanaa ja sipulia sekä paprikaa. Kastikkeeksi chili-kastike. Ja oli kyllä hyvää!

Mukavaa ravintolassa on se, että ruuan voi koota täysin omien tarpeiden mukaan, tarviiko hiilareita vai proteiineja enemmän ja lisukkeeksi saa myös raejuustoa jos sitä kaipaa! Kävihän siellä juuri tälläkin kertaa asiakkaita, ketkä juttelivat ravintoloitsijan kanssa kuinka treeni juuri kulki. Jotenkin mukavaa :)

Vähän harmittaa että täällä ei ole mitään vastaavaa ravintolaa, mistä hakea ruokansa. Ei tämäkään mitään kallista ollut, sopii siis myös opiskelijalle! Mutta ehkä sitten joskus tämäkin kaupunki huomaa tarvitsevansa jotain terveellisempiä paikkoja. Näin ainakin toivon. Ja eipä siinä, kyllä jatkossakin Tampereella tulee käytyä ja fit wokkailtua siinä samalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti