tiistai 11. joulukuuta 2012

Superdieetin yhteenveto

Harmittaa ja ärsyttää etten ole kirjoittanut miten superdieettini oikeastaan päättyi. Enkä ole sen lopulta mitään mittojakaan ottanut, koska en ole ehtinyt / jaksanut / viitsinyt. Eli yleensä haluaisin tehdä mittaukset aamulla, mutta on pitänyt niin kiirettä etten ole ehtinyt. Viikonloppuna olen nukkunut pitkään enkä ole jaksanut. Iltaisin en ole yksinkertaisesti viitsinyt. Tai muistanut. Ja sitten siitä onkin mennyt jo pari viikkoa eikä mitat ole mitenkään enää ajankohtaisia.


Painoa olen kuitenkin seurannut. Oman vaakani mukaan kiloja lähti noin 4, mikä oli aika tarkkaan tavoitteeni. En tiedä kuitenkaan luotanko enää vaakaani, se saattaa heitellä nykyisin + - pari kiloa, mitä en usko muutamassa päivässä tapahtuvan. En siis luottaisi kiloihinkaan.

Mutta omat mietteet ja fiilikset voin kertoa. Eli jotain edes.

Loppujen lopuksi oma mieleni oli paljon heikompi kun olisi pitänyt ja sorruin välillä vähän liikaa ja se vaikutti tuloksiin. Kuitenkin yritin noudattaa ruokaohjeita oikein ja ne olivat myös hyvät. Syödä sai ihan riittävästi ja keksein paljon hyviä ruokia niistä vähistä aineksista mitä oli tarjolla. Olo oli hyvä. Itseä kuitenkin pänni ainaiset vihreät vihannekset, ja kuuden viikon jälkeen olinkin erittäin tyytyväinen että sain syödä tomaattia! Niin sitä voi olla pienistä asioista onnellinen :D

Treenit superdieetillä olivat erittäin tehokkaita, mutta eivät yhtään omaan makuuni, en tykännyt tehdä niitä muutamaa viikkoa kauemmin, joten vaihdoin omaan kuntosaliohjelmaani. Superdieetin ohjelma kun koostui kuntopiiri tyylisestä harjoittelusta, missä toistoja oli aina noin 20 kappaletta ja siirryttiin seuraavaan liikkeeseen suoraan. Ainakin jotain opein, tuollainen ei sovi minulle, vaan haluan tehdä mielummin vähän toistoja isoilla painoilla. Mutta myönnän, treeni oli erittäin tehokas! Kotitreeniä teen silti edelleen, koska siitä pidän. Ja se tuntuu vaikka ei painoja tarvitakkaan!


Näin lyhkäisten kommenttien saattelemana yhteenveto: superdieetti on jokaisen euronsa arvoinen ja oikeasti tehokas kuusi viikkoinen jos siihen panostaa. Ja siihen kannattaakin. Foorumin tuki on aivan mahtava ja kerrankin saa kysellä koko ajan! Tosin henkilökuntaa siinä päässä voisi opettaa vastaamaan hieman paremmin ja laajemmin... Mutta ohjelmalla tulee varmasti tuloksia, lopulta siis voin suositella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti