maanantai 31. joulukuuta 2012

Lupaus uudeksi vuodeksi

Vuoden vaihtumisessa on se hieno asia, että voi hyvin mielin aloittaa alusta. Se on se aika kun voi miettiä mitä oikeasti tulevalta vuodeltaa haluaa ja alkaa tekemään jotain uutta saavuttaakseen tavoitteensa ja unelmansa.

Uudenvuodenlupauksilla on paha tapa vain jäädä lupauksiksi. Jälleen tulevana vuonna varmasti monet lupaavat aloittaa terveellisen elämän, laihtua tai kiinteytyä. Ja monet myös aloittavat projektinsa täynnä intoa, mutta valitettavan usein se jää muutaman kuukauden kuluttua. Onko syynä sitten motivaation puuttuminen, liiat vastoinkäymiset vai pettymys muutosten hitauteen? Varmasti syitä on monia. Itselläkin nämä projektit ovat jääneet kerta toisensa jälkeen vaikka olen kuinka yrittänyt luvata ja pitää lupaukseni. Minulla ei ole ollut tahtoa jatkaa, koska en ole oikeasti tiennyt miten saavuttaisin unelmieni vartalon ja tavoitteet ovat olleet hämärät. Se ei ole tullut koskaan elämäntavaksi, vaan laihtuminen ja kuntoilu on ollut pakkopullaa. Nyt vihdoin tuntuu että asiat ovat toisin.




Vuoden vaihtuminen on hyvä aika aloittaa, mutta lupaukseen kannattaa laittaa hieman aikaa ja miettiä mihin olen oikeasti ryhtymässä. Kannattaa miettiä miten toteutan lupaukseni ja motivoitua kunnolla, ettei uusi liikuntaharrastus tai kuntoilu jää heti alkuun.

Oma lupaukseni uudeksi vuodeksi on jatkaa omaa projektiani uudella innolla ja tarmolla! Haluan olla kesäkunnossa kun pääsee vihdoin rannalle ottamaan aurinkoa. Lupaan syödä ruokaohjeideni mukaisesti ja treenata salilla vähintään neljä kertaa viikossa. Tämän lisäksi lupaan käydä kendo-harjoituksissa ja huoltaa kehoani venyttelemällä ahkerasti. Lupaan syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Lupaan saavuttaa tavoitteeni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti