lauantai 9. tammikuuta 2010

Luistelukenttä projekti

Luistellut en ole varmaan sitten yläasteen liikuntatuntien ja sillonkaan luistelusta en pahemmin pitänyt, koska mielestäni se oli erittäin tyhmää luistella kenttää ympäri ja jalatkin tulivat kipeäksi. Tänään kuitenkin suuntasin aamulla auton nokan kohti Harjunpäätä hakeakseni kotoa äitin luistimet lainaan. Nyt luistelemaan on kerran pakko päästä, ja sitä innolla odotankin, koska tiedossa on ihan "oma" luistelukenttä!



Projekti taisi alkaa jo joskus parisen päivää sitten kolaamalla meren jäälle pläntti, mistä kenttä olisi tarkoitus tulla. Tänään minäkin menin avuksi. Aluksi kenttä oli kolattava uudestaan, koska hieman lunta siihen oli taasen tullut ja minä sain käyttää söpöä keltaista pikkukolaa, mikä oli selvästikkin tarkoitettu pienille hennoille tytöille. Sen jälkeen haettiin harjat ja harjattiin se vielä puhtaaksi. Tietystikkään ihan täydellisen lumetonta siitä ei saanut, mutta aika hyvää jälkeä tehtiin! Raskain työ taisi olla kun kentän viereen hakatiin paksuun jäähän reikä (mihin minun ei onneksi tarvinnut osallistua), mistä sitten saimme ämpärillä nostettua vettä. Jäälle siis heittelimme vettä jotta siitä jäätyisi hieman tasaisempi ja parempi tarkoitukseensa.









Tämä listelukentän tekeminen oli kyllä hauskaa hommaa. Sääkin vielä suosi, ei tuullut ja aurinkokin paistoi kauniisti pienen usvan takaa. Siinä tuli mukavasti lämminkin puuhaillessa, minkä jälkeen oli kiva mennä sisälle juomaan kuppi hyvää teetä ja tekemään pizzaa.

Illalla vielä kävimme katsastamassa miten kenttämme on jäätynyt ja kyllä se vaan komia oli. Kenkien kanssa luistelukin ihan hauskaa on :D Alkuviikosta tarkoituksena on siihen vielä uusi kerros vettä jäädyttää ja sitten onkin aika testata pysyykö sitä pystyssä enää luistimien kanssa!

1 kommentti:

  1. hihii, kuulostaa niin ihanalta =) ja sellaiselta mitä siis vanhaan aikaan tehtiin, ei siis pahalla tavalla vaan hyvällä =) tahtoo kanssa oman luistelukentän=)

    VastaaPoista