Marinaadiin tuli pari kanamunaa, perunajauhoja, mausteita sekä sukiyakia millä me korvattiin sake. Ohjeessa mainittiin myös paahdetu seesamiöljy, mutta se ohitettiin tyytyväisenä. Ensin kanat siis laitettiin marinaadiin, minkä jälkeen ne nosteltiin vehnäjauho-perunajauho sekoitukseen. Sitten kanat vain öljyyn paistumaan.
Tämän ruuan valmistus oli kyllä erittän mukavaa. Joskus se on vaan hienoa kokata jotain erilaista :) Ja ehkä mun sisälläni asuu pieni superkokki joka vaan odottaa tilaisuuttaan *nyöks* Ateria oli myös erittäin herkullinen! Vaikka ei koskaan moista olla kokeiltu niin silti onnistui erittäin hyvin. Masu tuli mukavasti täyteen kyllä!
Tietysti tästä mahtiateriasta oli seurauksena tiskivuori, mutta sitä ehtii murehtii vasta huomenna!
jos tuun tiskaa ni saanko kanssa jotain yhtä herkullista? :D
VastaaPoistaNo ehkä sulla olis mahdollisuus :D
VastaaPoista