perjantai 29. tammikuuta 2010

Matkalle!!

Nyt vihdoin kun sai tentit hoidettua pois alta niin voi suunnata energiansa paljon mieluisampaan puuhasteluun, kuten erilaisten matkojen suunnitteluun! Viime viikolla tuli oltua Helsingissä Matka-messuilla ja materiaalia tähän tarkoitukseen kyllä kertyikin ihan kiitettävästi.

Noniin, avataampas ensimmäinen matkalenti, Kaleva Travel. Okei, ainakin sisällysluettelo näyttää kattavalta. Mutta mikäs kiinnostais... Koska ulkona on parikyt astetta pakkasta ja lunta ihan riittävästi niin mä haluun johonkin lämpimään ja johonkin missä ei oo koskaan ollut. Ja mä olen kyllä aina halunnut Havajille! Näemmä hotellivaihtoehtoja ei paljoon ole, neljä vain, mutta ei kai se pääasia, tollasseessa paikassa en hotellissa ehtisi paljoon olemaan, rannalla lähinnä. Mutta tärkein, mitä se maksaa! Halvin hotelli, joka on kahden tähden hintaan 73 dollaria per yö, kelpaa! Mutta näemmä lennot onkin jokseenkin kalliimpia, alle tonnilla ei pääse mitenkään. Siirrytäämpäs siis seuraavaan.



Ehkä on halvempaa miettiä matkaa eurooppaan, sinne lentoja saa joskus hyvinkin halvalla. Miten olisi siis Malta? Siellä tulikin oltua joskus viitisen vuotta sitten ja lämpöä ainakin riitti! Näemmä Aurinkomatkat ei sinne matkoja myy, joten palataan Kaleva Travelin pariin. Lehdessä sanotaankin että Malta on oivallinen paikka lähteä pakoon talven pakkasia, lupaavaa. Viime reissulla ihastuin myös maan ihanan historiallisiin kaupunkeihin. Joka puolella on vanhoja rakennuksia ja historia on niin monivivahteinen. Mutta kuitenkin iltasella niin paljon paikkoja mihin mennä iltaa istumaan. Rannat olivat upeita ja varsinkin Maltan ja naapurisaaren Gozon välillä oleva Sininen laguuni. Tosin siellä oli meduusoja joka puolella, mutta kaunis kuitenkin.

Mutta miten olisi kuitenkin rantaloman sijaan kaupunkiloma. Blue1:n messutarjousten mukaan Lontooseen pääsisi 75 eurolla. Ja Lontooseen kyllä haluaisin päästä uudelleen, edellinen kerta kuin oli vain yksi päivä. Olisi hienoa sielläkin shoppailla ajan kanssa ja illalla mennä katsomaan jokin hieno teatteri- tai musikaaliesitys. Myös vahanukkekabinettiin haluaisin joskus päästä. Vaihtoehtoina toki olisi myös Rooma ja Pariisi, mihin kumpaankin pääsisi alle satasella! Molemmat myös kaupunkeja joihin haluan joskus matkustaa.


Tokihan sitä voisi tyytyä myös niihin matkoihin mitkä odottaa jo. Maaliskuussa pääsee risteilylle Tukholmaan ja siellä päivää viettämään ja reilun vuoden päästä Japaniin, mitä varten täytyy rahaa reilusti säästää. Mutta kyllä sitä mielellään lämmittäisi syväjäätyneitä luitaan ennen kesää jossain auringon paahteessa :)

1 kommentti:

  1. mekin ollaan jussin kans katottu koko ajan äkkilähtöi jonnekki lämpimään... mun on niin vilu :S

    VastaaPoista