keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Sisustelua

Jossain vaiheessa jonkun ikäsenä keksein että minustapa tulee isona sisustussuunnittelija! Se työ vaan vaikuttaa niin hienolta kun saa luoda uusia sisustuksia ja kokeilla kaikkea kivaa. Jossain vaiheessa kuitenkin tajusin että minusta ei moista luovuutta ja uskallusta löydy, joten ammattina sen hylkäsin. Kuitenkin sisustuslehtiä on ihana selailla ja ohjelmia katsella, kun jotkut vaan sen taidon osaavat. Yksi suosikkilehti on 25 Beautiful Homes, missä esitellään nimensä mukaan 25 erilaista kotia. Yleensä ne on erittäin isoja ja kalliita lähes linnamaisia asuntoja, mutta kuvia on kyllä hieno katsella.

Tässä omassa kämpässäni on erittäin ärsyttävää se, että huonekalujen uudelleen järjestys on erittäin vaikeaa. Yhden seinustan vie keittiö, sängylle on oma nurkkauksensa ja yksi seinä menee puoliksi ikkunoihin ja parvekkeen oveen. Joten pöydän ja sohvan sijoittelulle ei jää paljon tilaa. Tosin, olisihan se helpompaa jos olisin ostanut pienemmän sohvan ja yksinkertaisemman pöydän! Mutta tykkään kalusteistani, joten syytän huoneistoa. Sisustus täällä siis tapahtuu lähinnä pienillä ratkaisuilla, erivärinen päiväpeite, uudet verhot, koriste-esineitä... Näitä olenkin nyt viime aikoiha hieman pässyt hankkimaan.

Joulun jälkeen Kodin Terrassa oli alennusmyynnit, kuten lähes joka kaupassa muutenkin, ja siellä oli kaikki viherkasvit puoleen hintaan. Loistava ajotus! Tarvitsinkin viherkasvin kirjahyllyni päälle, koska sen edellinen asukki oli vähän kasvanut liian isoksi. Kasvi, minkä siis sain Annakaisalta tuparilahjaksi jo reilu vuosi sitten, asustaa nykyisin toisen hyllyn päällä. Olen niin ylpeä että se on edelleen elossa!Ennen joulua minulla tuotiin myös joulumähkä. Se on erittäin söpön näkönen kasvi, minkä keskellä törröttää pieni joulukuusi. Aluksi olin varma ettei tähän kämppään yhtään viherkasvia tai kukkasta tule koska onnistun ne joka tapauksessa tappamaan joko jättämättä ne kastelematta tai kastelemalla ihan liikaa. Onnistunhan tappamaan jopa kaktuksen... Mutta kyllä se vaan mukavaa on kun jotain vihreitä kasveja on ympärillä, jotenkin tuo mukavasti väriä ja elävöittää paikkaa. Ja muistan jopa kastella ne silloin tällöin!

Alennusmyynnistä ostin myös uuden päiväpeitteen. Sänkyäni on suojannut tähän asti punainen fleece-peitto, josta kyllä pidän, se on hienon värinen ja lämpimän ja pehmeän tuntuinen. Kuitenkin vaihtelua vähän. Nykyinen päiväpeitteeni on valkoinen ja ostin sen Hemtexistä 50% alennuksesta, nyt siis vain 25 euroa. Pakko siis oli ostaa! Nyt pitäisi vaan jostain löytää jotain kauniin punaisia koristetyynyjä, mitkä toisivat väriä sängylle. Pidän myös tosi paljon sänkyni yläpuolella olevista tauluista, toisessa on punaisessa puvussa oleva nainen jonka kädellä on perhonen ja toisessa nainen sinisissä hiuksissaan ja sinisessä mekossa. Ne ostin edelliseltä Tukholman reissultani. Jotenkin ne vaan on kivoja :)

Ehkä sitä sitten joskus saa sellaisenkin kämpän mitä pääsee sisustamaan oikeen kunnolla eikä sen pieni koko rajoita niin paljoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti