perjantai 1. tammikuuta 2010

New Year in Gilmore way


Uusi vuosikymmen vaihtui ja mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin viettää ensimmäinen päivä Gilmoren tyttöjen seurassa! Silloin mikään ei vaan voi mennä huonosti.

Ensin ilta alkoi Isan luona. Siellä sitten istumista ja jutteluu ja syömistä ja mitä kaikkee nyt asiaan kuuluukaan. Ennen Porin ilotulitukseen lähtemistä pelattiin vielä Guitar Hero:ta. Pakko myöntää että pelaaminen vaan on hauskaa :) Ehkä joskus kun olen rikas niin hankin itselleni pleikkarin tai Wii:n. Mutta ehkä nyt kuitenkin ensin jään koukkuun Sims 3:seen, mikä olisi tarkoitus ostaa joululahja rahoilla.

Ilotulituksen jälkeen valettiin vielä tinaa. Aina ne on yhtä mystisiä klönttejä, mutta hauskaa hommaa silti. *nyöks* Ainakin rahaa tinani lupasivat, joten ihan huono vuosi tästäkään ei voi tulla :D

Yöllä laitettiin sitten pyörimään telkkarista GG:tä. Ensimmäinen tuotantokausi lähti Anen matkaan (mikä toivon mukaan pitää siitä hyvää huolta :p) joten me aloimme katselemaan kuudetta kautta. Siinä sarjassa vaan on jotain mikä saa hyvälle tuulelle. Kun kuulee jo pelkän tunnusmusiikin niin kaikki huolet katoavat. Toivottavasti vuosi 2010 on sitten onnellinen ja huoleton kun sen aloitti Gilmoren tyttöjen kanssa.

2 kommenttia:

  1. pidän kyllä huolta, kuin kukkaa kämmenellä :) On sen verran mahtava juttu ;p
    Hautajaisia vaan odotellessa... Just kattelin pari jaksoo taas :DD

    VastaaPoista
  2. Äh, hautajaisia on aina välillä tullut suunniteltuu mutta pitäis vaan saada aikaseks! Kun tiedän jo mitä ruokaa tarjolle ja Hello-Kitty mukit ehdottomasti.

    VastaaPoista