Annos: 1 (n.200g) ¤ Energia: 400 kcal ¤ Proteiinia: 36 g ¤ Rasvaa: 2 g ¤ Hiilihydraatteja: 35 g
Resepti on onneksi paljon helpompi kuin "normaali" lasagnen, koska ei tarvitse tehdä juustokastiketta. Aineksiakaan ei paljoa tarvi. Kevyemmän version saa jättämällä kerman pois tai korvaamalla sen vedellä. Juustosta voi myös ottaa kevyemmän vaihtoehdon. Lasagnea tulee kerralla myös iso annos, eli tästä riittää huomiseen evääksi töihin.
¤ 400g jauhelihaa ¤
¤ 2dl kermaa ¤
¤ paprikaa ¤
¤ kesäkurpitsaa ¤
¤ juustoraastetta ¤
¤ taco-mauste ¤
Viipaloi kesäkurpitsa lasagne-levyiksi. Valitse itse paksuus, haluatko siitä hyvin pehmeää vai vähän enemmän pureskeltavaa. Juustohöylllä saa kätevästi jos haluaa tasaisia viipaleita. Viipaleita voi kuivat hetken laittamalla ne uuniin, koska kesäkurpitsa tekee lasagnesta helposti aika vetistä. Itse en tätä jaksanut tällä kertaa tehdä, ja noh, kyllä lasagnessa nestettä oli. Eli kannattaa nähdä tämä pieni vaiva!
Lado lasagne ja jauheliha vuokaan. Lisää päälle juustoraaste. Itse lisäsin vielä cayane-pippuria päälle, koska selvästi laitan sitä nykyisin joka ikiseen ruokaan.
Paista lasagne noin 200 asteessa puolisen tuntia, tai kunnes juusto on kauniin kullanruskea. Sitten vaan nami!
Ravintosisältö laskettu kalorilaskurin avulla
pakko kokeilla! jos tällä saisin huijattua tuon toista sukupuolta edustavan, kesäkurpitsaa vihaavan asuinkumppaninikin syömään...
VastaaPoistaEihän kesäkurpitsa edes maistu juuri millekkään :D Mutta kannattaa tosiaan kuivattaa niitä vähän, sitten niitä maistaa vielä vähemmän kun sitä nestettä ei tule niin paljoo.
Poista