tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tilanneseuranta heinäkuulta

Nyt on vihdoin aika kaivaa mittanauha laatikosta ja katsoa onko ensimmäisen kuukauden kuntoilulla ollut mitään merkitystä. Olisin tätä viivyttänyt vaikka ensi kuulle, koska minusta tuntuu ettei muutosta ole tapahtunut. Ja jos näin todella on, niin voi iskeä pieni masennus. Mutta ehkä tämän tilanneseurannan tarkoitus on katsoa miten kuukausi meni ja ehkä parantaa vähän ruokavaliota tai treeniä tarpeen tullen.

Ensimmäisenä voin ilokseni ilmoittaa että paino on pudonnut! Aluksi se ei pudonnut sitten lainkaan, mutta nyt edes vähän. Taulukosta tarkistin ja tosiaan, -2kg! Edellinen punnitus oli tosin perjantaina, mutta tuskin se tässä muutamassa päivässä enempää on lähtenyt. Olen kuitenkin erittäin iloinen jo tästä muutoksesta!

Myös mitoissa on tapahtunut pientä muutosta. Aika pientä, mutta jotain on tapahtunut. Edelleen kyllä painotan, että osa saattaa olla ihan omia mittausvirheitä. Olisi pitänyt piirtää omaan kroppaansa merkit mistä mittaa, mutta ehkä se ei käy niin. Mutta kai nämäkin pidemmän päälle antaa jotain suuntaa?


Eli lihaksia on ehkä tullut käsiin lisää. Keskivartalossa ei tämän mukaan ole mitään muutosta tapahtunut, vaikka itse olisin eri mieltä. Lantio minun piti mitata moneen kertaan, koska en uskonut sen olevan pienentynyt noin paljoa! Mutta pakko se oli uskoa, ja siitä olen erittäin ylpeä! Myös reidet ja pohkeet ovat tämän mukaan pikkaisen pienentyneet. Kaiken kaikkiaan olen siis iloinen muutoksiin!

Nyt odotan että syksymmällä pääsen InBody mittauksiin, koska haluan tietää paljonko näistä tuloksista on läskiä ja paljonko lihasta. Toive olisi että rasvamassa pienentynyt ja lihaksia tullut lisää ja ihmettelen tosiaan jos näin ei ole käynyt.

Mutta nyt yritetään saada vähän enemmän pois elokuun loppuun mennessä!

2 kommenttia:

  1. Jee, hyviä tuloksia (:

    Tulin nyt tänne vastaamaan traineristä, niin näet nopeemmin! Salilla jolla käyn, tarjotaan PT-paketteja, joihin sitoudutaan 5, 10 tai 15 kerraksi (tai jotain sinnepäin). Luonnollisesti, mitä enemmän otat kertoja, sitä vähemmän lysti kustantaa. PT tekee sopivat treeniohjelmat ja mulle kuului yksi ruokavalikonsultaatio pakettiin myös. Tapaamiset saa itse päättää; toiset haluaa käydä joka treenin PT:n kanssa (johon todellakaan ei olisi meikäläisellä varaa...) mutta ite oon käyny n. kerran viikossa tai sitten kaks kertaa kahden viikon välein. Nyt kesällä oon koittanut käydä ahkerasti treenaamassa PT:n, kun kesätöistä raha tulee ihan mukavasti, muta syksyllä on pakko tiivistää varmaan 2 kertaan kuukaudessa...

    Harmi toisaalta, kun totutti itsensä tuollaiseen "luksukseen", kun siihen ei sitten todellakaan aina varaa ole. Toisaalta, ei ole kyllä kertaakaan harmittanut rääkin jälkeen maksaa sitä seuraavaa laskua...

    VastaaPoista
  2. En tie hyviä mutta tuloksia ainakin :D

    Sepä siinä kun nuo on aina niin kalliita ettei syksyllä ole enää varaa mihinkään. Tyhmä vuokra ja ruoka kun vie kaikki rahat!

    Mut tommonneen systeemi on varmaan tehokas. Tuollakin salilla näemmä nyt elokuun ajan sais tunnin PT treenin 25€, mutta tuntuu että onko moinen niin tehokas kun se ei ennestään tiedä mun tasoa ja treeniä... Mutta pitäis varmaan kokeilla että sais enemmän irti!

    VastaaPoista