perjantai 12. lokakuuta 2012

Superdieetillä

Minun terveelliset rutiinit ovat alkaneet lipsumaan... Kun olin sen muutaman viikon kipeenä, oli tosi vaikea palata tarkempaan ruokailuun. Kyllä siinä onnistuin mutta nyt huijaaminen silloin tällöin on paljon helpompaa. Ja se harmittaa.

Tästä syystä ilmoitan ylpeänä että ilmoittauduin Fitfarmin superdieetille!


En nyt sanoisi että minulla on niin paljoa rasvaa pudotettavana, lähinnä haluan panostaa kunnon treeniin ja ruokavalioon. Ja kun jostain blogista, en vaan millään muista mistä, luin erään tosi hennonkin tytön osallistuneen tähän, niin päätin että kyllä minäkin voin. Ja kuuden viikon jälkeen hänellä näkyi vatsalihakset! Joten sukulaisten ei tarvitse huolestya, en ole laihduttamassa itseäni sairaalloisesti. Ymmärrän pitää järjen päässä.

Olisin halunnut osallistua tähän tempaukseen jo toukokuussa kun se edellisen kerran alkoi, mutta jostain syystä en vain ilmoittautunut. Kuitenkin olen kuullut niin paljon hyvää että päätin uhrata tämän pienen summan omaan kroppaani. Mielestäni hinta ei ole paha, se kuitenkin sisältää kuuden viikon treenit ja ruokavaliot! Sama hinta kuntosalin personal treinerin kautta olisi omien laskujen mukaan enemmän.

Kuuden viikon ohjelma alkaa virallisesti 15. päivä, mutta ensimmäiset ruokavaliot ja treenit on tullut näkyviin nyt muutamaa päivää ennen. En usko tästä tulevan tuskallisen vaikeaa, olen kuitenkin vähän saman kaltaista ruokavaliota noudattanut jo kesän alusta lähtien. Tosin nyt ruokaa tuntuu olevan paljon enemmän! Toivon vain treenin olevan monipuolisempaa ja kaiken tämän tehoavan minuun kunnolla. Ainakin ohjelma on hyvin erilainen, joten toivoa on.

Tuloksia siis nähdään kuuden viikon kuluttua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti