keskiviikko 3. lokakuuta 2012

#OMGOctober Workout

En tiedä miten ennen vanhaa pärjättiin ilman internetiä, sosiaalista mediaa ja niitä ihania ihmisiä mitä löytyy sieltä. Kuntoilun tarvi varmasti olla tosi tylsää ja yksitoikkoista jos omasta yhteisöstä ei löytynyt sellaisia henkilöitä mitä on nykyään netti pullollaan.

Löysin eilen illalla Instagramin kautta lokakuun treenikalenterin, minkä sai Blogilates sivujen kautta. Jos ette ole ennen törmänneet tähän henkilöön, nyt kannattaa! Vaikka en itse olekaan mikään pilates ihminen, hänen treeneistään saa hyviä ideoita ja mielestäni aivan loistavia reseptejä keittiöön.

Treenikalenterin saa kätevästi tilaamalla uutiskirjeen, minkä mukana tulee koodi kalenteriin.

Mielestäni parasta tällaisissa tempauksissa, kuten lokakuun treenikalenteri on yhteisöllisyys. Vaikka omasta piiristä ei löytyisi niitä ihmisiä ketkä innostuvat tästä värikkäästä kalenterista kuten minä, maailmalla heitä on vaikka kuinka! Ja jokaiseen sunnuntaihin kuuluu tavalla tai toisella lähettää kuvia esimerkiksi aamiaisestaan kalenterin tekijälle. Ei hän varmasti niitä kaikkia edes katso, mutta hauskaa silti! Tuntuu että on lähempänä niitä ihmisiä, ketä ei muuten ehkä koskaan tuntisikaan.

Jos olisin oikein reipas, ottaisin nämä treenit aamukuntoiluun. Aamulla olisi helpoin treenata kotona ennen töitä ja koulua, kun aikaa ei mene salille ajamiseen. Katsotaan miten käy, lokakuun puolessa välissä tulee kuitenkin muualta omat kunto-ohjelmat, niin tämä voi jäädä vähemmälle.

Jos haluatte lokakuun treenikalenterin, menkää sivuille http://www.blogilates.com/ ja tilatkaa uutiskirje sivun oikeasta reunasta. Helppoa ja hauskaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti