lauantai 20. lokakuuta 2012

Tästä alkoi superdieetti

Vaikka on vasta kuun puoliväli, päätin ottaa ylös mitat ja painon. Nämä on alkulukemia mistä lähden timmiytymään superdieetin aikana. Pitää saada jotain vertailukohtaa, jotta näen oliko rahoille vastinetta.

Viikonloppuna tutustuin treenivideoihin tarkemmin ja treenit näyttävät tosiaan hyvin erilaisilta mitä olen nyt tehnyt. Ei liikkeet sinänsä, mutta se rytmi millä tehdään ja toistojen määrät. Ja näin viikon testauksen jälkeen voin sanoa, että tuntuu kyllä! Ainakin reisissä ja takapuolessa.

Ensimmäisen treenin tein maanantaina kuntosalilla. Ohjelmaanhan kuuluu kolme harjoitusta, mistä yksi on kotitreeni, yksi kuntosalilla tehtävä ja yksi sellainen minkä voit tehdä joko kotona tai salilla. Niistä saa valita mitä tekee, kunhan neljä treenikertaa tulee viikossa. Tämän lisäksi aamulenkkejä.

Lähtötilanne tähän kuuden viikon ohjelmaan on seuraavanlainen. Viimeiseen lokerikkoon täyttyy siis superdieetin aikana menetetyt sentit :)



Kuun vaihteessa taas normaali tilanneseuranta, missä sitten näkee luvut kaikenkaikkiaan, ja kuinka paljon niissä on superdieetin aikaansaannosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti