sunnuntai 11. elokuuta 2013

FitnessGuru

Tällä viikolla vihdoin posti toi mukanaan kauan odotetun paketin Ruotsista! Vihdoin olin saanut sen verran työskenneltyä että oli palkkaa tilata jotain kivaa. Toki paketin sisältö olisi voinut olla hieman monipuolisempikin, mutta nuukuus iski! Ehkä ensi palkasta sitten.

Ilmeisesti minulla on jokinlainen fiksaatio juomapulloihin ja sheikkereihin, joten tilasin uusia kirkkaanvärisiä sheikkereita lisää hyllyyni! Mutta onhan värien vaikutusta mielialaan, ruokailukokemukseen ja mihin tahansa muuhunkin tutkittu ties kuinka paljon ja kyllä ainakin nämä värit saavat minut juoksemaan salille pää kolmantena jalkana :)

FitnessGuru on Ruotsalainen fitness-alan yritys, minkä nettikaupasta saa tilata heidän tuotteitaan ja valikoimaa on vaikka kuinka paljon! Sheikkereitäkin löytyy isoja ja pieniä, oransseja, vihreitä, valkosia ja mustia ja lista vain jatkuu! Joten jokaiselle jotakin. Itse olisin halunnut tilata myös heraproteiinia heidän valikoimastaan, mutta tosiaan ensi kertaan jäi. Kuten myös monet muutkin tuotteet.

Ensi tilauksesta mukaan lähtee varmaankin


Valitettavasti en enää löytänyt heidän sivuiltaan ainakaan näin yhtäkkiä, t-paitoja ja toppeja mistä valikoimasta minun piti ainakin tilata Stong is the new skinny -toppi. Slogan ei toki ole heidän vaan tämän blogin alulle laittama ja suuren suosion saanut, mutta FitnessGurun topit olivat mielestäni silti tyylikkäämpiä!

Ja vielä lopuksi paras asia: sivusto on oman tilauseni jälkeen ilmestynyt myös suomenkilellä! Itse vielä taiteilin oman tilaukseni ruotsinkieliseltä sivustolta ja en ollut ruotsissa hyvä lukiossa, saatikka monta vuotta sen jälkeen, kun kyseistä kieltä ei ole tullut käytettyä. Enää ei siis tarvitse arvuuttelun ja sanakirjan kanssa käydä sivuja läpi mitä mikäkin tuote sisältää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti