tiistai 12. kesäkuuta 2012

Uusi aihe uudella innolla!

Jo edellisessä tekstissä pohdein alkaisinko kirjoittamaan tähän blogiin kuntoilusta. Olin jo siinä vaiheessa asiasta aika varma, mutta halusin vähän aikaa miettiä asiaa. Onko tämä innostukseni kuntoiluun ja terveelliseen ruokaan vain ohi menevä hullutus, samoin kuin monet muutkin asiat? Olen aina välillä päättänyt hurahtaa käsitöihin, kirjoihin, raksa hommiin... mutta ne tosiaan ovat olleet vain hurahduksia, välillä uusiutuvia tosin. Mutta kuntoilu on tällä hetkellä se mistä oikeasti nautin ja en halua sen olevan vain ohi menevä vaihe. Siksi toivonkin että blogin kirjoittaminen auttaa minut pysymään tässä elämäntavassa kiinni sitten kun alan tympääntymään.

Kuntosalilla olen käynyt kohtuullisen kauan, mutta treenaaminen ei oikein näy missään. Ihan tosissani innostuin kuntosalilla käymisestä vain muutama kuukausi sitten, kun löysin itseeni kolahtavan blogin. Googlettelin ihan mielenkiinnosta bikini fitness juttuja ja katselin miten he treenaavat. Sitten törmäsin tosiaan tähän blogiin. Se tönäisi minut vauhtiin ihan tosissaan ja sen jälkeen pöydilleni on alkanut ilmestymään pinoja erilaisia kuntoiluun liittyviä lehtiä ja kaappini on täyttynyt mitä ihmeellisemmistä ruoka-aineista. Hassua miten ison muutoksen voi näinkin pieni tapahtuma tehdä!

Itse ajattelin nyt blogiini kirjoitella omia kuulumisia sekä treenin että ruokailun suhteen. Nämä ovat ne kaksi isointa asiaa mitkä olen pyrkinyt laittamaan täysremonttiin. Tietysti matkan varrella saattaa tulla eteen muitakin asioita mitkä haluan jakaa, mutta sen näkee sitten. Ajattelin myös alkaa pitää seurantaa saavuttamistani tuloksista, ainakin näin alkuun. Kerran kuukaudessa olisi varmaan sopiva? Pitääkin mennä ostamaan mittanauha, koska konkreettiset luvut siitä olenko pinentynyt vai en pitävät minut liikkeessä. Haluan huomata että jotain oikeasti tapahtuu! Tavoitteita itselläni ei niin paljon ole. Haluan vain katsoa mihin pystyn! Ja saavuttamaan mukavan olon, sellaisen että olen tyytyväinen kroppaani. Onko tämä naisilla mahdollista? Aluksi kuitenkin haluan pudottaa rasvamassaa pois, ja saada edes hieman näkyviä lihaksia, siihen olisin hirmu tyytyväinen. Sen jälkeen katsotaan jos jotain ajatuksia muodostuu jatkosta :)

Mutta tästä se lähtee. Torstaiksi olen varannut ajan uuden kuntosaliohjelman tekemiseen. Näkeepä sitten millaiseksi treeni sen kautta muodostuu. Ja toivon todella että oma intoni näistä asioista kirjoitteluun säilyy ja tuloksiakin tulee!

2 kommenttia:

  1. Noniin, ehkä sä motivoit samalla muakin..vielä ainakin söin hyvällä omalla tunnolla jäätelöä :)
    -R

    VastaaPoista
  2. Se olis aivan mahtavaa! Mutta jäätelö sallittakoon aina välillä, ei moista näin kesän alkuun voi jättää kokonaan pois :D

    VastaaPoista