sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Treeniohjelmaa

Toivottavasti itse kunkin juhannus on mennyt hyvin! Itsellä meni ihan ihmeen terveellisesti! Vain vähän jäätelöä ja grillistä vaan sopivasti ruokaa. Tänään tuli käytyä sitten salillakin, ja oli sinne näemmä muutakin porukkaa tullut vaikka ajattelin että tänään vielä saa treenailla yksin. Mutta hyvä näin!

Mutta siis joo asiaan, mulle tehtiin reilu viikko sitten oma kuntosaliohjelma. Käytiin siellä läpi mitä kaikkee haluisin ja sitten vielä käytiin liikkeetkin läpi että varmasti ne osaan itse tehdä. Tässä kuntosaliohjelman tekemisessä se huono, että ei ollut etukäteen mitään keskustelua siitä mitkä on omat tavotteet, vaan yhtäkkiä siinä ohjelman tekemisen lomassa kyseli. Noh, ei niin halvalla kaikkee voi saadakkaan! Hintaa moisella siis 25€, kun en ole jäsen.

Ohjelma on kaksijakoinen, ekana päivänä jalat kauttaaltaan ja vatsa sekä alaselkä. Toisena päivänä selkä, kädet sekä olkapäät. Näin reilun viikon tekemisen aikana tuntuu ainakin aikas hyvältä! En tiedä onko kaikki liikkeiden nimet ihan virallisia, mutta tällaiset mulla lappuun kirjoteltiin.

Päivä 1:
Smith-kyykky 3x15
Etureiden ojennus 3x15
Takareiden koukistus 3x15
Pohkeet koneessa 2-3x10-20
Jalkojen nostot penkissä (vatsa) 3x max
Vatsat puolipallolla 2-3x max
Vartalonkierto kahvakuulan kanssa 2-3x max
Selän ojennus 2-3x max

Päivä 2:
Ylätalja 3x15
Kulmasoutu käsipainoilla 2-3x15
Pull over selälle 2-3x15
Penkkipunnerrus käsipainoilla 3x15
Olkaprässi 2-3x12-15
Hauiskääntö käsipainoilla 3x15
Ojentaja taljassa 3x15


Tällä viikolla olenkin ahkeraan salilla käynyt ja olen päättänyt kokeilla erilaisia jumppia että niistä sitten ne mieluisat löytyy. Tällä viikolla ei vielä mitään erikoisia, ens viikolla kokeilussa sitten fitball-jumppa ja zumba jos sinne kerkiää. En ole koskaan kehdannut zumbaan mennä, mutta nyt päätin että pakko se on kokeilla, jos siihen kauheasti tykästyisinkin. Jumppapallon kanssa olen toisella kuntosalilla käynyt jumppaamassa, mutta pitää testata mikä tämän salin meininki siinä on. Tässä viikolla testailin bodypumpin ja spinnin ja kävin venyttelyssäkin. Olen aina välttänyt spinniä koska en tykkää pyöräilystä, mutta tuo 30min aamutuimaan oli ainakin tosi kiva! Sinne siis jatkossakin. Tällainen treenikalenteri oli tällä viikolla:

Maanantai: Kuntosali, Venyttely
Tiistai: Lepo
Keskiviikko: Kuntosali
Torstai: Kuntosali, BodyPump
Perjantai: Spinni, BodyPump
Lauantai: Lepo
Sunnuntai: Kuntosali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti