tiistai 25. syyskuuta 2012

Ei tekosyitä

Eilen väsytti ja väsytti sitten ihan kunnolla! Saatuani pulkkaan opiskelut ja työt ja sain ruokaa nassuun, ei auttanut muu kuin lysähtää sängylle ja ottaa pienen pienet päiväunet. Herättyäni totesin edelleen olevani väsynyt ja ärsyttävä yskiminen haittasi elämääni, joten päätin jäädä kotiin enkä raahautua salille kuten alkuperäinen suunnitelma meni.

Kuitenkin kotiin jääminen tuntui huijaamiselta ja väsy pelkältä tekosyyltä. En kestä sitä tunnetta että pitäisi tehdä jotain muuta mutta en tee, koska silloin ei vain voi olla rauhassa asian kanssa. Siis tuumasta toimeen! Kotikuntosali pystyyn.


Onneksi itseltäni löytyy niin kahvakuula, muutamat käsipainot kuin jumppakuminauhakin. Pelkällä kahvakuulalla sain 45 minuutissa itseni enemmän loppuun kuin edellisellä salitreenillä. Ja jumpan jälkeen olo oli mitä mahtavin! Kaikista tekosyistä huolimassa minä otin, menin ja kuntoilin.

Loppujen lopuksi kaikki on kiinni vain ja ainoastaan meistä itsestämme. Sitä voi olla vaikka kuinka hyvä kuntosaliohjelma, loistavat ruokaohjeet ja perhe joka kannustaa eteenpäin, mutta jos ei itse sitä työtä tee, ei myöskään mitään saavuta. Siis takapuoli ylös tuolista ja kuntoilemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti