lauantai 22. syyskuuta 2012

Ruokailut etätyöpäivän tapaan!

Eilen oli kansallinen etätyöpäivä, mikä tuli itsekin vietettyä yöpuvussa töitä tehden. Samalla oli hyvä mahdollisuus tehdä kunnon aamupala, lämmin lounas ja kokeilla erilaisien ruokien kanssa. Ihan kuin viikonloppu olisi alkanut etukäteen! Eli nämä ruuat poikkeavat aika paljon siitä mitä kiireisenä arkipäivänä normaalisti syön :) Mitä sitten tuli syötyä tällaisena luksuspäivänä?






Terveellinen ruoka voi olla aika herkkua välillä! Aamupala-letusta tuli oikeen hyvä kun päälle vielä laittoi vadelmia, ja pizzaa ei uskoisi terveelliseksi, mutta siinä on laihduttajan pohja ja paljon kasviksia. Maitorahka vadelmilla on myös parasta mitä maitorahkasta saa! Iltapalaksi sorruin syömään vaaleaa leipää chilijuustolla. Tämä koska Cittarissa oli ihanan tuoretta Bucco-leipää ja sitä ei voi kukaan vastustaa :)

Viime aikoina on tullut löydettyä uusia mahdollisuuksia ruokailuun ja huomattua ettei terveellisesti syöminen suinkaan ole hyvästä ruuasta luopumista. Kyllä näin voin jatkaa hyvin!

1 kommentti:

  1. Näyttipä hyvältä tuota ensimmäistä kuvaa lukuunottamatta! Mun täytyy alkaa keräämään inspiraatiota omaan ruokavaliooni sulta :)

    VastaaPoista