Annos: 100g ¤ Energia: 120 kcal ¤ Proteiinia: 1,1 g ¤ Rasvaa: 11 g ¤ Hiilihydraatteja: 5,4 g
¤ 100 g kesäkurpitsaa ¤
¤ 1 rkl oliiviöljyä ¤
¤ valkosipulijauhetta ¤
¤ pippurisekoitusta ¤
¤ mustapippuria ¤
¤ basilikaa ¤
Selvästikkin tykkään pippurista kun sitä tuli tähänkin kahteen kertaan...
Selvästikkin tykkään pippurista kun sitä tuli tähänkin kahteen kertaan...
Viipaleet menossa uuniin |
Viipaloi kesäkurpitsasta ohuen ohuita suikaleita esimerkiksi juustohöylän avulla. Laita valmiit viipaleet kulhoon ja kaada päälle oliivioljyä haluamasi määrä, kuitenkin niin ettei kurpitat ui öljyssä. Mitä kosteampia viipaleet on, sitä hankalampi niistä on sipsejä tehdä. Heitä mausteet sekaan oman maun mukaan. Kääntele kesäkurpitsaviipaleita huolellisesti niin että öljy ja mausteet tarttuvat niihin tasaisesti.
Ensimmäinen kärähtänyt lasti |
Ota sipsit uunista kun ne ovat kypsyneet rapeiksi ja kullan ruskeiksi. Itse myös kääntelin niitä välillä koska olin malttamaton. Itse sain paistaa sipsejä 1,5 tuntia. Halutessasi voit laittaa päälle vielä vähän suolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti