sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Fast Protein Puddingilla vaihtelua välipaloihin

Vihdoin itsekin sain käsiini Fastin Protein Puddingia, mitä ollaan monessa blogissa jo niin hehkutettu ja tuotteen nettinäkyvyys on ollut suorastaan ihmeen suurta muihin tuotteisiin verrattuna! Tuotteella on jopa oma Facebook-sivu, millä on satoja tykkääjiä. Hurjaa omasta mielestäni.

Paikallisesta Life myymälästä löysin Caramel-makuisena kyseistä tuotetta. Toiseksi viimeinen pussi ja suklaata ei ollut tullut edes myyntiin vielä. Kuulemma tuote on mennyt kuin kuumille kiville ja itsekin olin odottanut sitä jo muutaman viikon. Tähän hehkutukseen nähdän olin pikkaisen pettynyt kyllä...


Heti ostettuani eilen tätä vanukasta, oli sitä tietenkin välipalalla testattava, koska meille superdieettiläisille ollaan annettu lupa korvata maitorahka vanukkaalla, mikä kuulostaa erittäin loistavalta kun maitorahka alkaa tulemaan korvistakin ulos! Kolme purkkia joinain päivinä on vain paljon... Mutta kuitenkin. Vanukkaan tuoksu jo jauheena oli erittäin hyvä! Oikeasti tuoksui kinuskilta, joten olin positiivisin mielin vielä. Myös maitoon sekotettuani se alkoi heti vanukasta muistuttamaan. Laitoin kulhon jääkaappiin joksikin aikaan, ehkä noin kymmeneksi minuutiksi ennen syömistä ja tulos oli hyvin miellyttävä koostumukseltaan. Kuitenkin koostumus syödessä oli se pieni pettymys... Ei ollut vanukkaan ihanaa pehmeyttä, vaan hieman jauhoinen kuitenkin vaikka mielestäni sekoitin hyvin. Ja loppua kohden edes maku ei niin pelastanut tätä.

Silti mielelläni korvaan töissä välipalan maitorahkan mielelläni tällä tuotteella!

Tänään päätinkin kokeilla tehdä vanukkaani hieman eri tavoin ja lisäsin siihen ihanan makuista minttu-suklaa heraproteiini jauhetta ihan vähän mukaan. Ihan vain sen maun takia. Ja pikkasen värinkin... Taidan kyllä ostaa sitä suklaan makuistakin puddingia, koska se on kivan ruskeaa! Valkoinen vanukas ei miellytä niinkään omaa silmääni. Ja tulos näin sekoitettuna oli mielestäni hieman parempi, maku oli voimakkaampi ja väri kivampi. Ehkä siis olen sen suklaa puddingin kannattaja jo ennen kuin olen sitä maistanutkaan!


Edit: Pakko sanoa, nyt pienen testailun jälkeen olen löytänyt hyvän vanukkaan ja maidon suhteen, millä lopputulos on paljon parempi! Ja kun se on ollut jääkaapissa liki kolme tuntia, tulos on ollut entista maukkaampi. Joten ehkä tuomitsin tuotteen hieman liian aikaisin :)

1 kommentti:

  1. Mulla kävi myös niin, että tuomitsin heti alkuun, mutta sitten löysin hyvän reseptin millä ainakin siitä suklaan makuisesta sain maukasta ja hyvää koostumukseltaan. :)

    http://carefreecasualness.blogspot.fi

    VastaaPoista