perjantai 2. marraskuuta 2012

Kolmas viikko...

Nyt on kolmas viikko superdieettiä loppusuoralla ja kuun lopussa oli tapani mukaan tilanneseurannan aika. Olen treenannut ahkerasti, ehkä enemmänkin kuin ohjelmassa on, mutta ruokailut on mennyt vähän... noh, pepulleen. En osaa lomalla noudattaa ruokaohjelmaa niin tarkasti kuin arkena! Kun on työt ja koulu, on helppo rytmittää ruokailut. Kun vapaa-aikaa riittää ja mummulassa on kaikkia herkkuja, joutuu oma tahto lujille. Töissäkin projektipäällikkömme oli tehnyt meille nutella-kakkua tiistaina, miten itse siitä kieltäytyisit?


Joten houkutuksia riittäisi... Mutta sitten niihin tuloksiin! Viime viikolla kävin tapani mukaan perjantai aamulla vaa'alla ja koin kauhean masennuksen koska kiloja oli tullut lisää! En voinut käsittää sitä ja sen jälkeen tunsinkin oloni kamalan lihavaksi. Onneksi kuntoilu auttoi olotilaan ja myös fyysiseen olemukseen, koska nyt alle viikon kuluttua (punnitsin itseni keskiviikkona), siitä painosta ollaan tultu taas yksi kilo alaspäin. Näin painon mukaan en ole kovinkaan pienentynyt, mutta edes muutamia senttejä on lähtenyt. Toivottavasti niitä lisää sitten viimeisen kolmen viikon aikana!


Viime kuusta kaikki mitattavat paikat on pienentyneet, mutta superdieetin aikana vain keskivartalo. Noh, masussa minulla onkin eniten työtä jos vatsalihakset haluan kuvioihin! Sinänsä tulokset ovat hieman masentavia, mutta vika on täysin itsessäni ja myönnän sen täysin. Mutta nyt niskasta kiinni ja heti huomenna aamulla salille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti