keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ihana iltapala

Iltapala tuottaa mulle monesti päänvaivaa. En enää siinä vaiheessa jaksaisi alkaa kokkailemaan mitään ihmeellisyyksiä ja suttaamaan astioita kun tiskivuori on jo liian iso. Ja mä vihaan tiskaamista! Joten yleensä tyydyn leipään tai rahkapurkkiin. Noh, nyt päätin repäistä ja sutata oikeen paistinpannun ja paistaa uudenlaisen iltapalan!


Idea tähän uuteen iltapalaan tuli Google+:sta löytyneestä kuvasta, kiitos siis sosiaalinen media <3 Yksinkertaisen kuvan innoittaman yksinkertainen iltapala, mutta suuren suuri makuelämys!

Kyseessä on paprika + kananmuna. Kuulostaa hyvin simppeliltä ja sitä se juuri onkin. Mutta lopputulos on kaunis, tai olisi jos pannuuni ei tarttuisi kaikki kiinni, ja paljon mielenkiintoisemman makuinen kuin pelkka munakas. Paistamiseen käytin kookosöljyä, kuten nykyään melkein kaikkeen.


Aineksina paprikoita, minkä värisestä sitten tykkääkään. Viipaloi niistä hieman paksumpia renkaita ja laita ne pannulle. Jos haluat paprikasta pehmeämpää paistele niitä ensin hetki. Sitten lisää kananmuna paprikarenkaan sisään ja paista niin kypsäksi kun haluat. Ja lopputulos on oikeasti maukas! Luulen ettei terveellinen iltapala ole koskaan maistunut näin hyvältä :)

Ja siitä sitten kokkailemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti