maanantai 23. heinäkuuta 2012

Jazz -kadun herkkuja

Miralle vaan kevätkääryle
Viime viikolla oli Pori Jazzit ja se tarkoittaa että tässäkin kaupungissa pyörii vähän enemmän porukkaa ja on vilskettä ja vilinää! Sen huomasi erityisesti minun talon edustasta, autoja oli parkkeerattu ihan jokaiseen koloon ja hyvä että pääsin omalta paikaltani pois. Noh, toivottavasti saan olla vahingoniloinen kun tyypeillä on tänään sakkolappu ikkunassa!

Itse en kerennyt jazz-kadulla pahemmin käymään ennen lauantaita. Ja sitten se pitikin vetää ihan kunnolla! Koskaan ei luottoni kadun ruokaan ole ollut korkealla, mutta tänä vuonna se yllätti minut erittäin positiivisesti! Ja sen varmasti näkisi ylimääräisenä kilona vaa'assa, mutta en taida uskaltaa kokeilla. Testissä olivat meksikolainen- ja kiinalainenruoka, peruna-sipsit, suklaahedelmät ja krepit. Viimeinen ehkä meni jo vähän överiksi :D Mutta ajattelin että tänne pääsee vaan kerran vuodessa, niin kai sitä saa vähän herkutella. Nyt ei pahemmin makeata enää mieli teekkään.

Nutella lättynen
Kuntoilun puolesta olen melkein ylpeä viime viikosta. Aloitin alkuviikosta HeiaHeia -palvelun käytön, joten voin helpolla seurata mitä tuli tehtyä. Nyt on mukana kaikki lenkitkin, joten liikuntaa tuntuu olevan enemmän. Normaalisti en iltalenkkejä laske mukaan.

Maanantai: lepo
Tiistai: kuntosali
Keskiviikko: lenkkeily
Torstai: aamulenkki, kuntosali, iltalenkki
Perjantai: kuntosali, iltalenkki
Lauantai: tennis, iltalenkki
Sunnuntai: kendo, tennis

Näemmä ei tullut kun yksi lepopäivä, mutta kuntosalilla en käynyt kuin kaksi kertaa ja jumpissa en kertaakaan, joten oli aika kevyt viikko. Mutta se onneksi korjaantuu nyt alkavalla viikolla kun olen kalenteriin merkannut vähän enemmän aktiviteettia.

Tällä viikolla pitäisi katsoa onko senttejä lähtenyt pois. Hieman moinen jännittää ja haluisin lykätä sitä pidemmälle. Siitä olen tyytyväinen että paino on lähtenyt laskuun, hitaasti mutta varmasti! Että ehkä muutama sentti olisi myös lähtenyt? Se nähdään vielä tällä viikolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti