lauantai 25. toukokuuta 2013

Kesäpäivän kuntopiiri

Tänään taas aurinko paistaa ihanasti pilvettömältä taivaalta joten salille meneminen ei ole päivällä vaihtoehto. Pitää siis käydä treenaamassa aamuisin tai iltaisin ettei mene ihana auringonpaiste hukkaan! Sen sijaan suuntasimmekin kahvakuulan, musiikkien ja vesipullon kanssa pihalle treenaamaan.

Ohjelmassa oli seitsemän liikkeen kuntopiiri ja voin sanoa, kolmen kierroksen jälkeen oli pakko lysähtää maahan kun jalat eivät enää kantaneet! Ei siihen selvästikään kovin paljoa tarvita. Jos vielä puolessa välissä kuntopiiria energiaa riitti, vei sen kaikki kolme viimeistä liikettä: kivelle hyppy, juoksu ja kirsikkana ööö... herajuoman päälle: burpeet!

Kaikkien kolmen kierroksen jälkeen otettiin liikkeistä vielä todistusaineistoksi valokuvat. Ei siis ihme että tuossa vaiheessa hiukset ovat hieman liimautuneet päähän kiinni...

Liike 1: Etuheilautus kahvakuulalla (12kg), 20 toistoa

Liike 2: Kyykky, 20 toistoa

Liike 3: Punnerrus, vaikkakin kaivoa vasten, 10 toistoa

Liike 4: Dippi, 10 toistoa

Liike 5: Kivelle hyppy, 15 toistoa. Uskokaan vain, se oli erittäin rankkaa vaikka kivi tuossa näyttää erittäin matalalta! Kyllä sitä voi silti hieman korkeammalle ponnistaa, kuten viimeisestä kuvasta näkee :) Siitä hyvin tyylikkäästä action-pläjäyksestä.

 Loppuun vielä liikkeet 6 ja 7: juoksu, noin 400 metriä sekä burpeet, 5 toistoa.

Kolmen kierroksen jälkeen, tai jo juoksun lopuksi meinasin lysähtää maahan, mutta oli sitkeästi jaksettava loppuun asti. Kyllä niiden vaivaisen viiden viimeisen burpeen jälkeen pläsähdin kaivon reunalle kuin perunasäkki. Hieman masentavaa katsella kun mieheni (urhea urho, hänen sanojensa mukaan) teki vielä 10 burpeeta kuin kone. Oma aerobinen kuntoni vaan on heikko kuin helmisimpukalla.

Mutta nyt on ainakin heti aamulla tullut ulkoiltua ja saatua kunnon hiki päälle! Voi sitten loppupäivän ottaa hieman rauhallisemmin ja keskittyä auringon palvomiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti