sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivänä :)

Tänään vietettiin sitten äitienpäivää. Pitäähän silloin kotiin mennä omaa äitiä onnittelemaan ja samoin isoäidin luokse ja tämä tarkoittaa hyvää ruokailua kuten sukulaisissa käynti yleensä :) Jotkus päivät nyt vaan on sellaisia että antaa tulla kakkua ja miehän syön.

Päivän on ollut erittäin menontäyteinen joten onneksi ei oo pahemmin ehtinyt istahtamaan ruokapöydän ääreen. Jotenkin seuran kanssa sumplittiin vyöarvokokeet harrastajillemme kuukausi sitten jo tähän päivään ymmärtämättä että äitienpäivähän nyt on. Noh, ei sitä enää voinut siirtää mutta onneksi seuramme harrastajat taitavat olla niin omistautunutta sakkia että kaikki saapuivat paikalle ja uusia vyöarvoja jaettiin ihan hurjan paljon. Mikäs siinä, harjoituksista ei yleisesti tunneta kesätaukoa ja heti joulun jälkeenkin on harjoitukset, niin miksi ei äitienpäivänäkin. Pieni tauko kakun syömisestä tekee hyvää.



Itse suuntasin aamupäivällä omien vanhempien luokse katkarapusalaatille, mikä oli ihan ylivoimaisen herkullista, koska omat salaatit tuntuvat koostuvan päivästä toiseen samoista raaka-aineista. Nyt mukana sentään oli katkarapua, leipäjuustoa ja kanamunaa normaalien salaatinlehtien, paprikan, kurkun ja tomaatin lisäksi. Voi nami :)

Mutta vaikka ruokailu oli erittäin terveellinen, eihän sitä voi pieneltä herkuttelulta välttyä. Sisko oli tehnyt erittäin hyvää (joskin erittäin epäterveellistä, kalorien suorastaan tunsi kerääntyvän reisiin....) domino-kakkua Hellapoliisin reseptillä.



Mutta pitäähän sitä joskus elää paheellisesti :) Mummu kun oli yllättänyt positiivisesti ja kahvipöydässä oli vain suolaista syötävää terveellisessä muodossa, joten pahalta ylensyömiseltä ollaan vältytty. Ja ainahan on maanantai kun voi yrittää polttaa kaikki viikonlopun kalorit pois ekstra kovalla treenillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti