perjantai 31. toukokuuta 2013

Akkujen lataamista!

Kevät meni ihan huristaen ohi. Itselläni oli koulu ja sen lisäksi töitä kaksi päivää viikossa. Tosin ylitöitä taisin tehdä sen kolmannen päivän verran koska tykkään tämän hetkisestä työpaikastani ja työtehtävistä niin etten malttanut pitää sormiani niistä erossa.

Maanantaista alkaen työt jatkuvat kokopäiväisinä, mutta olen siitä onnekkaassa asemmassa että minulla on jopa kahden viikon kesäloma! Ja muutama päivä päälle. Opiskeluaikana kun ei juuri koskaan pääse lomasta nauttimaan, on tämä jo suurta luksusta.

Toimin täysin kesäauringon voimalla, joten olen yrittänyt ottaa kaiken hyödyn irti kauniistä päivistä. Aina se ei ole helppoa kun asuu keskellä kaupunkia ja parvekkeelle mahtuu juuri ja juuri seisomaan. Ei siis omaa auringonottopaikkaa täällä.

Ulkona tehdyn kuntopiirin jälkeen on hyvä mennä vilvoittelemaan meren äärelle.


Suomen kesä on lyhyt, joten siitä pitääkin nauttia. Jos vain mahdollista, voisi osan työpäivästä viettää vaikka lähipuistossa läppärin kanssa ja työmatkatkin sujuvat hyvin kävellen tai pyöräillen kun pääsee nauttimaan hienosta säästä. Myös kuntoilut voi hyvin siirtää ulkoilmaan kuten olen jo aikaisemmin useassakin tekstissä kirjoittanut! Itse olen kokenut kesäiset kuntopiirit erittäin tehokkaiksi. Jos ötökät eivät haittaisi...

Opiskellessa ei pahemmin ehdi vapaista nauttimaan, heti kun koulu loppuu, suuntaamme kesätöihin ja niiden jälkeen jatkuu jälleen opiskelut. Mahdollisesti lisänä opiskelujen ohella vielä on töitä jolloin vapaapäiviä ei jää pahemmin jäljelle. Itse kuitenkin jaksan kesän voimalla pitkälle talveen! Heti auringon paistaessa on vaan otettava siitä hyöty irti. Itse olen siitä onnekkaassa asemmassa että pääsen meren äärelle nauttimaan heti kuin mahdollista. Myös lähellä oleva kaupunkipuisto joen varrella tarjoaa hyvät mahdollisuudet kirjan lukemiselle jos haluaa kaupungissa pysyä.

Tarkoituksena onkin siirtää taas työt kesäaikaan! Valoisina aamuina jaksaa helpommin herätä niin että töihin ehtii viimeistää seitsemäksi jolloin töistä pääsee kotiinkin jo kahden jälkeen! Näin kesästä ehtii saamaan kaiken irti :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti