keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Aloita aamu positiivisesti!

En ole koskaan ollut mikään aamuihminen. Joskus nuorenpana taisin jopa potkaista siskoani kun hän erehtyi tulla herättämään minua uniltani. Herätyskelloja minulla on joka aamu kolme soittamassa ja torkutan niitä joskus yli tunninkin (kuten tänä aamuna) että saisin jatkaa nukkumista. Usein kuitenkin harmittelen kuinka aamu menee ihan ohi ja en ehdikkään päivän aikana tekemään sitä kaikkea mitä suunnittelin.

Kun aamulla herää myöhään ja yrittää kiireessä löytää sopivat vaatteet, laittaa hiukset ja meikata, syödä aamupalan kiireessa ja etsiä avaimet, ei päivä voi alkaa kovin hyvin.


Herään aamusin vasta viime hetkellä, mutta uskokaa vain, minä vihaan kiireisiä aamuja! Ja lähes jokainen aamu minulla on sellainen.

Tavoitteenani onkin pyrkiä menemään aikasemmin nukkumaan ja heräämään aikasemmin uuteen päivään. Näin aamulla on runsaasti aikaa laittaa herkullinen aamupala eikä eväät unohdu matkasta suunnatessa kouluun tai töihin. Aamu ei ala kiukutellen, niin päiväkin voi sujua paremmin ja kaikki näyttää valosemmalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti