torstai 31. tammikuuta 2013

Tiukka pakara-takareisitreeni Janni Hussin tapaan

Yhtenä iltana löysin videon Facebookista, missä Janni Hussi treenaa. Ja ilmeisesti hänen treenaamisestaan on hyötyä kun kroppaa katsoo, niin päätin heti kokeilla tätä harjoitusta!

Osa liikkeistä on tässä harjoituksessa sellaisia, mitä en ole koskaan ennen tehnyt. Helpoja kyllä, mutta silti halusin kokeilla niitä ensin rauhassa. Tein tämän treenin siis eräänä viikonloppuna läpi tehden jokaista liikettä 3x10 rauhassa. Opettelin liikeradat ja mitkä painot ovat sopivat jos sellaisia tarvitaan. Näin saan sitten tehtyä setin superina läpi helpolla. Otin mukaan salille myös puhelimeni mihin olin tallentanut screenshotit videosta jokaisesta liikkeestä, jotta sain helpolla palautettuun mieleen miten liike pitää tehdä.

Screenshotti treenivideosta


Ja vaikka kyseessä oli harjoituskierros, voin sano treenin tehonneen! Seuraavan päivän kendo harjoituksista ei ollut tulla mitään, koska peppu ja takareidet olivat vielä kipeinä ja olivat vielä sitäkin seuraavana päivänä.

Koska en normaalisti kehtaa varata montaa laitetta omaan käyttööni salilla ollessa ja pasmani menee ihan sekaisin jos joku laite mihin minun pitäisi mennä onkin käytössä, täytyi minun tänään mennä tekemään tämä treeni kunnolla läpi rauhalliseen aikaan, eli aikasin aamulla. Voin sanoa että saa hyvin potkua päivään! Kyllä tuntui ja hiki tuli.

Parasta tässä treenissä oli, että sen tekemiseen ei mene kovin paljon aikaa. Alle tunti ja olet jo pois salilta! Aamutreeni ei saakkaan viedä liikaa aikaa, jotta ehtii vielä kouluun tai töihin.

Tässä vielä alkuperäinen video mikä löytyy Facebookistakin FAST Junior Teamin sivuilta. Kannattaa kokeilla :)



Edit 3.6.2013: Jos video ei näy, löytyy se suoraan täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti