perjantai 18. tammikuuta 2013

Kuuma sana: Fitness

Istuin tänään iltapäiväkahvilla minulle vielä tuntemattomien uusien työkavereiden kanssa. Muutaman päivän nykyisessä paikassani siis tehnyt töitä, enkä ole esittelyä enempää ihmisiin oman tiimin ulkopuolelta tutustunut. Pyysivät mukaan kahville ja minähän lähdin sheikkerin, proteiinivanukasjauheen ja maitopurkin kanssa mukaan. Kuten yleensä, tämä combo herätti kysymyksiä että mitä drinkkejä näin iltapäivällä teen ja selitin että se on proteiinivanukasta, koska nälkä yllätti ja oli välipalan aika. Ensimmäinen kysymys tämän jälkeen oli "Jaa, harrastatko sä sitä fitnesstä?"

En taida siis enää ratsastaa muodin aallonharjalla kun kannan mukana eväitä ja vesipulloa ja syön proteiinivanukkaita sekä goji-marjoja evääksi, koska hieman vanhemmankin sukupolven ihmiset heti yhdistävät nämä toimet ja fitness-urheilun. Sana alkaa olemaan jokaiselle tuttu.

Saman ilmiön huomasin muutama päivä sitten kun päivittelin blogini tietoja blogilistalle. Lisäsin hakusanaksi fitness ja blogini lukijaluvut nousi yli räjähdysmäisesti. Muutos oli hurja! Ensimmäisen päivän aikana hakusanan lisäämisestä lukijoita kävi satoja, vaikka en mitään ihmeellistä sinä päivä ollut kirjoittanutkaan.

Ilmiö on siis nostanut päätään ja sana on jokaisen huulilla. Terveellisiä elämäntapoja halutaan noudattaa ja itselle halutaan laihan ja epäterveen vartalon tilalle lihaksikas ja hyvinvoiva keho. Ja tämä on vain hyvä asia! Ehkä alamme vihdoin ymmärtää mikä on meille hyväksi ja ikuisen grilliruuan tilalle tulee paistetut kasvikset.

Aiheesta löytyi juttua myös päivän Iltalehdestä.

Janni Hussi, ensimmäisiä fitness-ihmisiä ketä aloin seuraamaan vuosi sitten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti