tiistai 8. tammikuuta 2013

Missä mennään?

En ole tehnyt tilanneseurantaa pitkään aikaan. Se jäi tuossa loppuvuodessa, koska itse olin tyytymätön tuloksiin ja joulukuussa pikkasen tuli syötyä, joten tiesin ettei tulokset mielialaani ainakaan nosta. Nyt on kuitenkin uusi vuosi ja motivaatiota entistä enemmän, joten halusin tietää missä mennään!

Vaakani on edelleen hyvin ihmeellinen kapistus, joten en voi luottaa siihen tippaakaan. Mittanauha siis olkoon paras kaverini tällä hetkellä. Mittaamalla tulokset saa myös varmemmin kuin luottamalla pelkkään painoon. Paino ei kerro oletko kiinteytynyt, lihas kun painaa kuitenkin enemmän kuin se läski. Tuloksia on saattanut siis tulla paljonkin, mutta vaakaan tuijottaminen ei niitä kerro. Ottakaa siis mittanauha esille.


Omia senttejä on tullut taas lisää, mutta onko se mittausvirhe, lihasta vai läskiä? Voin sanoa että käsissä lihakset ovat ainakin kasvaneet, jossei muualla :) Olen ylpeä pikku habastani! Tarkemmin asiaa pitää katsoa pitkällä aikavälillä, siitä ne erot huomaa. Tästä syystä haluaisin ottaa myös kuvia tilanneseurantaa varten, mutta jotenkin olen saamaton sen asian kanssa. Haluaisin kuitenkin parantaa tapani, koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, tai tuhat mittausta tällä kertaa :)


Syksyn aikana aloin hieman kadottamaan motivaatiotani tähän projektiin. Syytän siitä pimeyttä ja talven lähestymistä, mutta nyt kun kesään on aikaa enää noin viisi kuukautta, olen motivoituneempi kuin koskaan! Haluan kesäksi rantakuntoon, ja aion tehdä sen eteen myös töitä!

Olen myös huomannut että motivaationi laskee jos en pääse tarpeeksi usein salille. Salilla käydessäni haluni syödä terveellisesti ja treenata lihakset kipeäksi on suuri, kotona ollessa pidempään se laskee kuin lehmän häntä. Kannattaa siis käydä salilla.

Ja loppuun vielä päivän fakta :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti