tiistai 22. tammikuuta 2013

Uudet treenikengät!

Sain siskoltani joululahjaksi lahjakortin Intersportiin ja vihdoin sain hyvän syyn ostaa uudet treenikengät! Ensin tarkoituksenani oli ostaa pitkät treenihousut, mutta koska sopivia ei löytynyt, keksein mitä oikeasti tarvitsen.

Kengät on oikeasti yksi tärkeimmistä treeniasun osista, mitä tulee käytettyä. Vanhat kengät olen ostanut luultavasti joskus ala-asteella, eli vuosia niille on tullut jo jokunen. Ei niinkään käyttövuosia, vaan pelkkiä vuosia. Ne eivät enää juuri tue jalkaa eivätkä ole kovin ergonomiset.

Nyt kun olen alkanut tekemään jalkaprässiä raskaammilla painoilla, olen huomannut vanhat kenkäni myös vaarallisiksi, koska niiden pohja on erittäin liukas ja näin jalkani on muutaman kerran luiskahtanut levyllä liikettä tehdessäni. Ei kovin kiva. Hyviin kenkiin siis kannattaa panostaa ja kiinnittää huomiota niiden tarkoituksenmukaisuuteen.


Tänään uudet kengät on ajettu sisään ja hyvin palvelivat tarkoitustaan :) Antoivat minulle muistoksi kuitenkin yhden rakon. Hämmentävää. Kunnon salikengät pitäisi olla myös nilkkoja tukevat, mutta halusin mielummin matalavartiset. Ne vain ovat söpömmät. Anteeksi.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköset! Tiedätkö oliko saatavilla muitakin värejä? :)

    http://ffitastic.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitti, tykkään kans! Ei ollut täällä ainakaan eri värisiä. Ei nua ihan omiin treenivaatteisiin sovi, mutta ei kai kukaan siitä välitä :D

    VastaaPoista